Pfizer H-Building Refurbishment

Project Details

CLIENT: Pfizer
LOCATION: Pfizer Havant
START DATE:  09/2016
COMPLETION DATE: 03/2017
VALUE:  £693,000

Enabling works which include site surveys and installation of new full height resistant wall to segregate the project work area from the current GMP areas.

  • Installation of temporary hygienic tunnel and further segregation between construction work area which allows GMP personnel to access their work areas without entering any construction areas.
  • Alterations/removal of existing packing cubicles
  • Mechanical and electrical installation/removal ( including work in the existing plantroom and roof void above the work area)
  • Sprinkler installation
  • QBMS installation
  • Fire compartmentation installation
  • Suspended ceiling removal/installation
  • Existing floor refurbishment works
  • 1st /2nd Fix carpentry works
  • Decorations and finishes
  • New packaging line installation